VANN I MUNNEN!!!!!
Nå trenger du ikke lure på hva du skal ha til middag!!! Se bare her!
Martin Sommer – eller rettere mer kjent som @mastinmat på instagram er en av mine herlige teammates i Eat & Train. Han er nemlig den som setter sammen herlige måltid til å få vann i munnen av, basert på matvarelisten deltakerne i hovedkurset får hver uke. Og dagens middag bare MÅ dere prøve!
Fylt kyllingbryst med fetaost og spinat, rullet i spekeskinke. Servert med søtpotetmos og lune tomater.
- Skjær en lomme i kyllingfileten og fyll den med 30 g fetaost og litt finhakket spinat. Krydre fileten med salt og pepper.
- Surr 1-2 skiver spekeskinke rundt kyllingen, skvis over litt appelsinsaft, og plasser fileten i en ildfast form.
- Stekes på 180 grader i 20-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
- Lag søtpotetmos ved å koke terninger av 150 g søtpotet møre i vann. Hell av kokevannet (spar på litt for å spe med) og bruk en stavmikser og kjør til pure, spe med kokevannet. Smak til med salt, pepper og spiskummin.
- Cherrytomatene bakes i ovnen sammen med de siste 15 minuttene av steketiden til kyllingen.
Vil du ha flere slike enkle, sunne og herlige tips? Meld deg på gratiskurset mitt – der du får matvarelisten og treningsprogram for styrke og kondisjon – HELT GRATIS! Da vil du også være den første som får melding i mailboksen din når vi lanserer hovedkurset igjen. Hva venter du på? Velkommen i gjengen – vi ses på innsiden :)