Sesongens siste!
Blandede følelser da jeg begynte å styrketreningen i dag. Siste benøkt i fitness sesongen for denne gang. Er jo rart å vite etter så lang tid, faktisk 1,5 år siden jeg startet denne eviglange onseason perioden, at jeg fra søndag står helt fritt til å gjøre og trene hva jeg vil.
Har jo gjort det jeg vil så klart, er jo selvvalgt, men i 1,5 år har andre bestemt hva jeg skal spise og når. Hva jeg skal trene og når. Hele fritiden min, ja faktisk dagene mine før og etter jobb har blitt styrt og planlagt rundt dette. Valg har blitt tatt, prioriteringer gjort rundt satsingen min. Men fra søndag kan jeg velge helt andre ting – om jeg vil ;) Men først de to siste overkroppstreningene, så konkurransen – så når jeg våkner søndag morgen skal jeg la følelsene der og da styre valgene mine.
Drivkraften i valgene ligger jo i magefølelsen. Så søndag morgen lar jeg magefølelsen bestemme planene mine videre.
Gru gleder meg :)
3 kommentarer
Maria
Hei!
Du er en sann inspirasjon. Morsomt å lese bloggen og se bildene dine på instagram!
Jeg har lagt om kostholdet, og prøver å få i meg mer proteiner enn tidligere. Jeg er veldig glad i cottage cheese, og lurer på om en stor boks med mager CC, 4 riskaker, kokt skinke og syltetøy (uten tilsatt sukker) er et «bra» måltid? Og hvilken type ris vil du si er optimal å bruke til kylling o.l.?
Stå på videre! :-D
evytherese
Hei:) Takk for fine ord :) Ønsker ikke kommentere ditt kosthold sånn «ut i det blå» men jeg selv hadde bytter ut riskaker og syltetøy med mer næringsriktige karbohydrater som bær, frukt og knekkebrød. Angående ris bruker vi brunris eller byggris. Ris som må kokes lenge og som er minst mulig «polert». Byggris får du også som boil in bag om du vil gjøre det enklere. – Godt måltid :)
Maria
Tusen takk for svar! :-)