Når jeg går på kafé
Om det er arbeidsmøte på jobb eller for å løse verdens problemer med venninner ELSKER jeg å gå på kafé. Venninnene mine forstår det ikke helt, siden jeg sluker maten og kafé kosen går slik himla fort over, men jeg digger nye smaker.
Som brød. Jeg spiser svært sjeldent brød, men på kafé gjør jeg ofte det. For å gjøre det sunnest mulig velger jeg det groveste de har, og aller helst uten hvetemel om de har godt utvalg. Jeg ber de dropp alt av dressinger og smør, og velger heller litt ost i tillegg til magert pålegg, egg, røkt laks eller reker.
Alt for mange kaféer er for gjerrige på det grønne, men jeg sier ofte: «så mye grønnsaker dere vil gi meg» – og som oftest fører det til litt ekstra.
I kaffien har jeg alltid melk, men dropper sukker og spør etter skummet melk.
Hmmmm, om ikke mange ukene begynner jeg kanskje på oppkjøring igjen. Tror jammen jeg må ha meg noen kafé besøk til før det. For onseason gjør jeg ikke det.