Min hotellfrokost
Når jeg er på farten og bor på hotell er jeg mer opptatt av å holde på gode vaner enn å frotse. Jeg elsker friske frokoster fremfor tunge, og med dagens hotellfrokostutvalg er det ikke noe problem.
Her har dere en typisk hotell frokost for meg:
- Yoghurt naturell (da de sjeldent har kesam eller cottage cheese)
- Kornblanding uten nøtter
- Rosiner
- Mandler/valnøtter
- Frukt
- Egg
Jeg er så dreven på mengde at jeg vet hvor mange spiseskjeer og biter som er rasjonen for ønsket sammensetning. Dersom man ønsker å ha en viss kontroll er dette med å sette seg inn i hvor mange gram og slik kcal en spiseskje av de ulike matvarene inneholder veldig grei kunnskap å ha.
Men her er jo nerde nivået ulikt. Det viktigste mener jeg er at man velger type mat og mengde ut fra den livsstilen man ønsker å leve.
Jeg tenker, det finnes jo egentlig ikke nei mat, men mat man kan spise mye av og mat man bare bør spiss litt av. Enig? :)