Enkel kyllingsuppe
I dag har det gått i hundre :) Var så vidt hjemme fra jobb, og måtte kaste meg rundt for å rekke å lage middag til gutta – var jo min dag etter planen i dag. Skulle nemlig videre for å være hudpleiemodell på et kurs for hudpleiere i Bergen skjønner du. Bonusen, i tillegg til en tryllekunsteffekt av en behandling, er at jeg fikk sniket meg til en høneblund siden jeg lå med øynene igjen i laaaaaang tid ;) Sjekk ut SNAP profilen min så får du se noen glimt fra behandlingen!
Supert var det at jeg satte opp kyllingsuppe på menyen i dag, for det tar ikke lang tid å lage. Iallefall ikke dersom man har ferdig stekt kyllingfilet klar. Men det hadde jeg selvsagt ikke i dag…… :) Likevel tok det i underkant av 30 minutter å snikre sammen dette. Holdt akkurat tidsmessig det :)
Jeg lager så stor porsjoner at det blir nok til at vi kan varme opp dagen etter også. To fluer i en smekk, og ikke dumt. Smart og effektivt.
Til oss 3 gjør jeg det slik:
- Steker opp og krydrer godt ca 1 kg kyllingfilet i biter (vi liker å ha mye kjøtt i supper)
- Koker opp 2-2,5 liter vann med økoligisk kyllingbuljong
- Har i 2 poser med frossen lapskausblanding
- Koker opp grønnsakene/lapskausblandingen, har i kyllingfiletene helt på slutten, og lar det trekke litt før servering.
Til dette serverer jeg flatbrød, rundstykker eller brød til – alt etter hva gutta foretrekker. Jeg selv synest det er mer en nok med suppen, og heller en skvett skummet melk i istedet :)
Pst: min mann og jeg hadde det morsomt på kjøkkenet i går som endte i en spontant filmsnutt der jeg laget lunsjboks til han. Usminket, på ingen måte redigert og kledd for trening ble det en rar greier, men likevel et godt tips for effektiv hverdag og hvordan holde sunnhetsnivået og energien oppe. Fikk du den med deg på facebook siden min? Om ikke kan du send en her:
Kommer flere slike fra meg, men da nok litt mer planlagt ;)
2 kommentarer
Therese
Du er imponerende dyktig til alt mulig Evy.
evytherese
Det var da svært fine ord Therese, tusen takk :)