Mat

Gode valg på grillen

Vanskelig å holde seg lett i kroppen med en lang grillsommer? Tull. Vi griller oftest mulig og ser ikke problemet :) image

Søndagens middag ble grillet laks med nydelig sjømatkrydder og hakkede urter fra egen urtehage (hjelpe meg  hvor herlig det er å kunne skrive det – hvem skulle tro at jeg skulle få meg det noen gang! Hehe :)image imageTilbehør ble salat fra egen hage (sånn, der fikk jeg gnidd det litt ekstra inn – hahaha :), ovnsbakt gulrot, søtpotet og vanlig poter og en klatt mager rømme. Deilig.

Jeg beregner en laksefilet til meg selv og 1,5-2 til gutta, og ca 200 gr potet-gulrotblanding.

Det handler om å holde seg langt unna ferdigmarinerte varer fra butikkene, og bruke rene varer der jeg har full kontroll på hva jeg putter i meg.

Ingen sommer uten grilling! :)

Akkurat nå legger vi siste hånden på verket på det nye kurskonseptet til Eat & train – første mail med mulighet for å melde se på går nemlig ut i morgen!!! ÅÅÅ, det er så gøy! Her skal jeg nemlig gi de som melder seg på en kickstart som vil gi dere de samme resultatene som jeg fikk da jeg gjorde de essensielle endringene i mitt kosthold for ca 4 år siden. Vil du sikre deg mer informasjon? Da er det bare å melde seg på gratiskurset vårt her. Slik kommer du med på maillisten som vi bruker for å sende ut informasjon om våre kurs til.

Del dette;

Én kommentar

  • Nina

    Så digg?! Laks er en av mine favoritter på grillen ??!!

    Etter å ha deltatt i gratiskurset har det etter uke 3 gitt fantastiske resultater!! Utrolig gøy!!
    Gleder meg til fortsettelsen på FORM10?????!!!
    Klem

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *