Planlegging for overtid
I morgen blir det en kjekk, produktiv men lang dag. Her er planen:
- Styrketrening før jobb
- Jobb til kl 16
- 30 min rask gåtur
- Jobb til kl 22
Når jeg skal sitte framfor pc i så mange timer må jeg legge opp til en god plan for mat. For å holde hodet på plass, og søtsuget unna må det bli en god miks av middagsmat og dessertlignende kos. Jeg har derfor lagt opp til følgende matplan:
Frokost: Havregrynsgrøt med mandler, og isfrappe med sjokoladeprotein.Lunsj: Økologisk fulkornspasta med egg som jeg supplerer med en svær skål med salat til fra kantinen på jobben.
Rett etter gåturen: Cottagecheese, valnøtter og bringebær.
Og til kveldsmat: torsk med poteter, gulrot og purreløk. Det samme som vi hadde til middag på søndag.
I dag trente jeg etter jobb på Bergen Fitness. Liker meg så godt der! Ble ingen perser i dag, men med en tennisalbue som fremdeles verker litt er jeg jo bare super glad at jeg kan få gjennomført treningene uten å bil for hemmet av armen.
Ellers har jeg jo helt glemt å fortelle dere at helgens formsjekk gikk veldig bra. Vekten har stått stille siste uke, men jeg har gått inn 0,5-1 cm på de fleste målepunkt bare på en uke likevel. Så vekten skal man ikke stole for mye på!